SE*Sessans Sibiriska katter & resten av vår familj

Direktlänk till inlägg 20 november 2011

Bebisarna 4 dagar

Av Marie - 20 november 2011 20:31

Vikterna fortsätter att gå stadigt uppåt, och mamma Nessa gör ett fantastiskt jobb med dem. Hon tycker det är okej att låna ut dem kortare stunder. Och njuter av uppmärksamheten när vi sitter där inne med henne och håller henne sällskap.   Ordentlig presentation av kattungarna kommer så snart vi vet vad nr. 1 är för något, tills vidare går den under namnet "det" eller "sötnos".

En liten hög av isbjörnar

Hela kullen, så fina!

Sussar sött när mamma är på lunch   


Behöver väl egentligen inte kommentara den här bilden, men här är världens lyckligaste husse   

 


 
 
Margita

Margita

20 november 2011 21:47

Har längtat efter bilder och nu kommer dem! De är ju bara så söta och fina. Charmigt med det där lilla svarta. Ska bli så spännande att se vad det är för kön och vad de ska heta!
Jag har länkat till dig från mitt Facebook-konto....jag tror du får många besökare! :) Även Kristina med "min" Alija Aram länkade! :)
Njut nu av era bebisar! Gud vad jag avundas er! Hihi

http://sengas.bloggplatsen.se

 
Kicki

Kicki

21 november 2011 07:33

Suck, är något avis på er som har dem hemma men jag får väl "våldgästa" ofta ;-)Underbara bebbar, och Nessa är precis som förra gången en fantastisk mamma <3 Bilden på Leo är obetalbar - så stolt lillhusse!! Hi hi, Noel ser måttligt intresserad ut där ;-) Håller med Margita att fläckarna på huvudet är charmiga, så lite synd är det att de försvinner ;-) Kram och pussa på gänget från mig

http://lince.blogg.se

 
Eva

Eva

21 november 2011 10:37

Så fina dem är!! Och Leo, vilken stolt husse! :) Lycka <3
Säg till när vi kan komma och hälsa på :) Vi vill inte störa dem nu när de är så små än..

Kramis

http://www.evislillablogg.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Camilla

21 november 2011 13:40

Hej!

Oj vilka fina små charmtroll!!

Tänkte höra med dig om du vet om man bli mer allergisk mot två sibiriska katter än 1? Vi har en liten sibbekille och min sambo känner av allergin lite, men inte värre än att han kan leva med det. Vi har så lust att skaffa en kompis til vår katt så att han inte ska känna sig ensam på dagarna när vi jobbar. Oron är dock att allergin då ska bli värre! Har du någon erfarenhet av liknande situation?


Tacksam för svar! :-)

Marie

21 november 2011 14:03

Hej Camilla,
Tack :) Vad är sötare än kattungar?! ;) Jag vill bara sitta och titta på de små hela tiden.:)

Så till din fråga. Det är jättesvårt att avgöra. Dels har alla individer av Sibirisk katt olika halter av Fel-D1. Så man kan aldrig vara helt säker på att för att man tål en "sibbe" så tål man alla. Det jag skulle råda er till är att testa allergi i hem där det finns fler sibbar än en. Helst på flera ställen.

Min sambo är mycket allergisk mot katter, men tål sibbarna förhållandevis bra. Nu fick vi hem två på direkten, och kanske hade han haft mindre symtom om vi haft en till att att börja med. Men sånt är svårt att veta i efterhand. Hans symtom förvärras vid förkylningar, men annars fungerar det bra.

Slutligen tycker jag ni tänker helt rätt med att skaffa en kompis till er sibbe. Även om katter inte är flockdjur, så uppskattar de flesta katter ett sällskap om resten av familjen är borta dagtid.

Lycka till
Med vänlig hälsning
Marie

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marie - 21 oktober 2020 15:00

Nadina, Makar, Pavlina & Dunya. Önskar gammelmatte med familj!  Nosgosar i massor! Från vänster Makar, Nadina, bakom henne Pavlina och Dunya längst till höger                En speciell hälsning till vårt älskade blåbär, som lever livet...

Av Marie - 22 september 2020 20:15

Nadezdha har ett normalt och fint hjärta ua samt är frisk med normala njurar. Hon skötte sig perfekt under undersökningen och vi firar med lite nya bilder.          ...

Av Marie - 19 juli 2020 15:15

Nosgosar från gammelmatte med familj!    9 veckor gamla på bilden.    Och små sötnosar 5 veckor gamla.    ...

Av Marie - 8 juli 2020 16:43

Stort grattis Molte, Aronia, Zemene, Málna (Bob) & Kupina! Hurra hurra hurra! Nosgosar från oss!      Aronia      Fina gospojken Molte        Vackra Kupina (Ina)         Málna (Bob)        Samt fröken Zemene      ...

Av Marie - 4 juli 2020 16:45


Det är även gammelmattes födelsedag, men den är inte lika viktig att fira längre    Hipp hipp hurra sötnosar! Hoppas ni får en underbar dag och gammelmatte tar gärna emot lite nya bilder på er      ...

Presentation


Hej & varmt välkommen in till vårt lilla krypin. Den här bloggen var tänkt att handla om våra Sibiriska katter. Men med tiden har även den tvåbenta delen av familjen fått vara med på ett hörn :)
Välkomna in, och lämna gärna en kommentar :)

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17 18
19
20
21 22
23
24
25
26 27
28
29
30
<<< November 2011 >>>

Kategorier

Fråga mig

7 besvarade frågor

Sök i bloggen

Arkiv

Min gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards