SE*Sessans Sibiriska katter & resten av vår familj

Senaste inläggen

Av Marie - 23 maj 2018 11:33

Mamma Dunya tycker att Benji borde ha flyttat i förrgår..   Så nu har pappa Poker tagit över mer när det gäller vårdnaden (delad vårdnad) och underhåller sonen efter bästa förmåga. 
Av Marie - 7 maj 2018 21:15

... Benji älskar närhet och gos. Han stannar gärna i knä tills han blir nedlyft..   Vi hoppas hitta ett hem till honom där det finns tid för gos och mys samt gärna en kastratkompis att leka med. 

Av Marie - 5 maj 2018 19:45

... mamma är snäll och ställer upp på lite lek när det bara är Benji kvar hemma. 
Av Marie - 19 april 2018 21:30Av Marie - 30 mars 2018 11:48

För två år sedan hade jag och Dunya haft en slitig natt, hon hade bäddat, varit väldigt orolig hela natten och jag fick inte gå mer än ett par steg från henne. Natten passerade och inga små tittade ut, men strax före lunchtid började det bli dags. Några dramatiska ögonblick följde när Carioca, vår förstfödda som kom ut med rumpan och benen först och tyvärr fastnade med huvudet. Men med gemensamma arbetsinsatser fick vi till slut ut lillan som föddes pigg och aktiv trots damatiken. Resten av förlossningen gick utan dramatik, Dunya var så duktig och småttingarna togs väl om hand och började gå upp fort i vikt. 

GRATTIS önskar gammelmatte med familj samt mamma Dunya, hoppas ni får en extra speciell dag med mycket gos, lek och tårta såklart  När vi får in fler bilder, uppdaterar vi inlägget allt eftersom och hoppas det kommer en uppdatering från Amazon också. Först ut Carioca   

Efter en tonårsperiod har hon nu börjat bli den knäkatt som hon var här hemma och som matte med familj längtade efter. Hon får numera göra små utflykter på tomten tillsammans med familjen, vilket fungerar väldigt bra. Carioca / Lou Lou reser med sin familj från norrland till skåne och är nu i påskhelgen på fjällsemester. Tack snälla ni för de fina bilderna och uppdatering om hennes liv. 

 

Kor vs. katt   

 

Titan, vår lilla professor som hans nya familj säger stämmer precis in på hans personlighet.
Matte skriver: 
"Han är fortfarande väldigt ”lagom”, han vill gärna vara med oss i soffan och i sängen men han är aldrig påträngande. Han ligger gärna bredvid, med huvudet liggandes på oss för att kunna bli kliad. Hans absoluta favoritperson är Philip (vår 15 åring som är allergisk) men det duger med vem som än har tid att mysa! Han är också ”lagom” pratsam och alldeles lagom leksugen. Han tycker inte om de flesta leksaker som är tänkta till katter –inte råttor eller bollar, inte ens fjäderleksaker är speciellt roliga längre. Snören (helst vanliga steksnören) är det absolut roligaste som finns! Någon ska springa runt huset med snöret och katten efter –urkul! Även faktiska leksaker fyllda med kattmynta kan han offra sig att leka med ibland.

 

Jag tycker att hans smeknamn ”Professorn” fortfarande stämmer –han är liksom så klok och eftertänksam! Och han är minsann som sagt en liten gourmet, den dyraste sortens kattgodis ska det vara –jättegott J! Orijen kattgodis, torskrygg och kokt skinka –om Titan själv skulle få bestämma menyn!"

 

Är jag inte sötast?!

 

Tråååkigt! 


 

Poserar inför kameran?


 

Dessa ögon   


 

Har samma stil som mamma när han sover. 

Viking bor hos fodervärd och är fortfarande fertil (kemiskt kastrerad), utvecklas också fint och har ett fantastiskt temperament. Han är en otroligt social och snäll kille som charmar alla som träffar honom.   Matte har skickat några bilder och jag lägger med några som vi tog sent förra året när han hälsade på oss. 

 

  

  

Här med syrran Lexi   


 

En kall vinterdag, hade Viking inte så stor lust att posera... 

Han har mammas uttryck.  

  

Uff kan vi inte gå in snart?! 
Av Marie - 29 mars 2018 16:45


Presentation


Hej & varmt välkommen in till vårt lilla krypin. Den här bloggen var tänkt att handla om våra Sibiriska katter. Men med tiden har även den tvåbenta delen av familjen fått vara med på ett hörn :)
Välkomna in, och lämna gärna en kommentar :)

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2019
>>>

Kategorier

Fråga mig

7 besvarade frågor

Sök i bloggen

Arkiv

Min gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se