SE*Sessans Sibiriska katter & resten av vår familj

Direktlänk till inlägg 19 juli 2013

GRATTIS älskade glasskullen på 1-års dagen

Av Marie - 19 juli 2013 19:35

Idag fyller vår underbara glasskull 1 år. Förstår inte vart tiden tagit vägen, är det 1 år sedan Nessa och Voran/Brumbrums efterlängtade småttingar kom?    Önskar hela underbara gänget på 7 en underbar dag, med massor av gos, god mat och presenter såklart   De glassarna som jag har lite nyare bilder på kommer här.

Vackra SE*Sessan´s Magnum Classic kom på besök för några veckor sedan. Det var så roligt att träffa dem igen, stort tack till matte Lisa och hennes resesällskap Camilla med burman Eddie som tog sig tiden att komma hit.    

Närbild på Magnums vackra ögon, och uttryck. Han är otroligt lika sin pappa S*Lubov Sibiri Voran -Brumbrum.

Snygging   

Några underbara bilder som matte Lisa tagit på killarna   SE*Sessan´s Piggelin - Loke & SE*Sessan´s Magnum Classic

Vill ni läsa mer om killarnas liv, så finns mattes blogg här: © Lisa

Loke anser att Magnum behöver snyggast till inför bedömningen   

© Lisa

Magnum blickar ut över Högakustenbron.


© Lisa     

Samma helg träffade jag SE*Sessan´s Cornetto - Tolstoy på utställning. Tyvärr blev det en kort visit då jag hade annat inbokat och inte kunde vara där hela helgen. Visst är Cornetto - Tolstoy vacker!   

Han har inte glömt konsten att posera fint   


Jag älskar den här bilden, två underbara mattar med sina vita prinsar   SE*Sessan´s Cornetto - Tolstoy med matte Anette och SE*Sessan´s Piggelin - Loke med matte Lisa.

© Lisa

© Lisa

Matte och SE*Sessan´s Cornetto - Tolstoy poserar fint   

© Lisa

 


Det har kommit en 1-års hälsning från underbara SE*Sessan´s Kiwawa, tusen tack för den matte med familj    

Lika vacker som alltid  

Ser ut som lilla prinsessans har ärvt mammas päls   

   

Mysprinsen SE*Sessan´s Piggelin - Loke, var som sagt hit på besök med sin bror och matte för några veckor sedan. Jag fick några timmar tillsammans med dem, vilket jag är så tacksam för. 

Coolaste killen i stan, likt syrran Kiwa kan han verkligen posera snyggt!   

Känslorna kommer tillbaka, när jag tänker på att Piggelin vägde 54 gram när han föddes. Och jag försökte förbereda mig själv och resten av familjen att vi kanske inte skulle ha sån tur att få behålla honom. Dock visade han direkt vart "skåpet skulle stå" och han var mycket bestämd med att mat var det bästa i livet. Han gick snabbast upp i vikt, och hade bästa viktuppgången procentuellt av hela kullen innan han flyttade hemifrån. Så duktig pojke!   



© Lisa

  

Här är SE*Sessan´s Calippo som vilar inför uställningen. Han får precis som de andra bröderna som ställs mycket fina bedömingar, och anses vara en superlovande.   

 


 

Calippo - Calle mår gott i rastgården   

Sista hälsningen kommer från SE*Sessan´s Nizza - Vera, tack snälla matte för de fina bilderna!   Vera är en berest dam som provat på både bland annat flyg, tåg och tunnelbana, och som väcker uppmärksamhet vart än hon kommer.

Fina hjärtat  

 


 
 
Susanne

Susanne

20 juli 2013 10:04

Men åh! Har de redan fyllt ett år, glassarna!! GRATTIS till dem, hipp hipp hurra!! Vet inte om Brumbrum också hälsar, men nått av allt han brummar om när han ligger i husses knä måste vara en hälsning till hans första fina kull. <3 <3

http://www.laxforsens.se

 
Eva

Eva

20 juli 2013 14:53

Grattis till glassarna! <3

Kramis

http://millgarden.devote.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marie - 21 oktober 2020 15:00

Nadina, Makar, Pavlina & Dunya. Önskar gammelmatte med familj!  Nosgosar i massor! Från vänster Makar, Nadina, bakom henne Pavlina och Dunya längst till höger                En speciell hälsning till vårt älskade blåbär, som lever livet...

Av Marie - 22 september 2020 20:15

Nadezdha har ett normalt och fint hjärta ua samt är frisk med normala njurar. Hon skötte sig perfekt under undersökningen och vi firar med lite nya bilder.          ...

Av Marie - 19 juli 2020 15:15

Nosgosar från gammelmatte med familj!    9 veckor gamla på bilden.    Och små sötnosar 5 veckor gamla.    ...

Av Marie - 8 juli 2020 16:43

Stort grattis Molte, Aronia, Zemene, Málna (Bob) & Kupina! Hurra hurra hurra! Nosgosar från oss!      Aronia      Fina gospojken Molte        Vackra Kupina (Ina)         Málna (Bob)        Samt fröken Zemene      ...

Av Marie - 4 juli 2020 16:45


Det är även gammelmattes födelsedag, men den är inte lika viktig att fira längre    Hipp hipp hurra sötnosar! Hoppas ni får en underbar dag och gammelmatte tar gärna emot lite nya bilder på er      ...

Presentation


Hej & varmt välkommen in till vårt lilla krypin. Den här bloggen var tänkt att handla om våra Sibiriska katter. Men med tiden har även den tvåbenta delen av familjen fått vara med på ett hörn :)
Välkomna in, och lämna gärna en kommentar :)

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Juli 2013 >>>

Kategorier

Fråga mig

7 besvarade frågor

Sök i bloggen

Arkiv

Min gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards