SE*Sessans Sibiriska katter & resten av vår familj

Direktlänk till inlägg 23 mars 2013

Uppdatering från Neva´s Legend Cralya - Mollie

Av Marie - 23 mars 2013 13:58

Vårt hjärtegull Mollie bor hos världens bästa Nina med familj. Tusen tack för att ni har öppnat ert hem och hjärtan för vår älskade Mollie. Trots att det inte alls blev som jag tänkt mig, vet jag att Mollie har en toppenfamilj och hem hos er. Och vi är så glada att det trots allt löste sig så bra som det gjort.


Matte skickade bilder häromdagen, stort tack för de fina bilderna på vår prinsessa!

Mollie fyllde i dagarna 6 månader, och hon blir vackrare för var dag.   







Mollie har världens underbaraste lynne jag någonsin träffat på hos en katt. Hon älskar ALLA och alla älskar henne   


Mollie har funnit sig väl tillrätta i sitt nya hem. Och nu hoppas vi på att hon kommer att kunna få kattungar när hon vuxit på sig mer.


Mollies nya familj och mina fodervärdar. Nina med familj har väntat på en kattunge från Liris kommande kull. Men när Nina såg bilden på Mollie så blev det kärlek vid första ögonkastet, och det kändes rätt att de fick ta hand om vår älskade lilla tjej. När hon inte kunde bo kvar hos oss.  

Otroligt lyckliga småmattar som väntat och längtat efter en egen katt väldigt länge!  


Hej då lilla gumman, tänk vad fort en liten pälsboll kan etsa sig fast i en hjärta för alltid. Det var inte enkelt att släppa iväg den här underbara tjejen. Hela familjen har fällt en och annan tår..   

Vi säger hej då.. när jag orkar ska jag berätta om vad som hänt. Och hur en import av en ny familjmedlem, kan sluta på ett helt annat sätt än vad planen var från början.

Ledsna killar...

Och ledsen Marie...

Kärlek vid första ögonkastet, och här träffar Mollie sin nya familj för första gången. Mollie verkar nöjd med vårt val.  

Första mötet med nya matte.   

Vi kan inte tacka er tillräckligt, för att ni tar så väl hand om vårt hjärta.

 

 
 
Gunilla, S*Deltas

Gunilla, S*Deltas

23 mars 2013 18:43

Vad roligt att allt har ordnat upp sig till det bästa, även om jag förstår att ni skulle viljat ha kvar henne hos er. Men ibland blir det inte som man vill/planerar utan då får man ta plan B. Kram och trevlig helg!

http://www.deltaskatter.nu

 
Ingen bild

Nina

23 mars 2013 19:01

Det är vi som får tacka för att vi fått förtroendet. Det är en helt fantastisk känsla att få ta hand om en katt, framförallt eftersom det aldrig varit ett alternativ hos oss pga allergier. Som en liten detalj, det har aldrig varit så enkelt att väcka tjejerna på morgonen som det är nu, det är bara att ta med Mollie och vips så är tjejerna uppe. Kram från oss.

 
Eva

Eva

30 mars 2013 13:47

Gumman, jag förstår verkligen vad jobbigt det är för er :'( Men det var det bästa för henne och för er. Och hon finns ju inte längre bort än att ni kan hälsa på henne :)
Många, många kramar till er!!

Kramis

http://evislillablogg.bloggplatsen.se

 
Margita

Margita

31 mars 2013 16:22

Men åh, jag känner med er. Det är tunga beslut man ibland får ta, men hon verkar ju hamnat i en toppenfamilj och det är en bra tröst :)

http://sengas.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marie - 21 oktober 2020 15:00

Nadina, Makar, Pavlina & Dunya. Önskar gammelmatte med familj!  Nosgosar i massor! Från vänster Makar, Nadina, bakom henne Pavlina och Dunya längst till höger                En speciell hälsning till vårt älskade blåbär, som lever livet...

Av Marie - 22 september 2020 20:15

Nadezdha har ett normalt och fint hjärta ua samt är frisk med normala njurar. Hon skötte sig perfekt under undersökningen och vi firar med lite nya bilder.          ...

Av Marie - 19 juli 2020 15:15

Nosgosar från gammelmatte med familj!    9 veckor gamla på bilden.    Och små sötnosar 5 veckor gamla.    ...

Av Marie - 8 juli 2020 16:43

Stort grattis Molte, Aronia, Zemene, Málna (Bob) & Kupina! Hurra hurra hurra! Nosgosar från oss!      Aronia      Fina gospojken Molte        Vackra Kupina (Ina)         Málna (Bob)        Samt fröken Zemene      ...

Av Marie - 4 juli 2020 16:45


Det är även gammelmattes födelsedag, men den är inte lika viktig att fira längre    Hipp hipp hurra sötnosar! Hoppas ni får en underbar dag och gammelmatte tar gärna emot lite nya bilder på er      ...

Presentation


Hej & varmt välkommen in till vårt lilla krypin. Den här bloggen var tänkt att handla om våra Sibiriska katter. Men med tiden har även den tvåbenta delen av familjen fått vara med på ett hörn :)
Välkomna in, och lämna gärna en kommentar :)

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2013 >>>

Kategorier

Fråga mig

7 besvarade frågor

Sök i bloggen

Arkiv

Min gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards