SE*Sessans Sibiriska katter & resten av vår familj

Direktlänk till inlägg 17 februari 2013

Fodervärd sökes till pratglad, social och underbar Sibir-flicka

Av Marie - 17 februari 2013 18:50

Det här är Neva´s Legend Cralya som vi hämtade hem i januari, hon kommer från Moskva. Hon är nu 5 månader gammal, tanken var att hon skulle bli Utehas nya kompis. Eftersom Uteha fortfarande helst busar dagarna i ända och dessutom saknar sällskap när vi åker på utställningar, så skulle Cralya bli Utehas nya utställningskamrat och syster här hemma.   

    

Tyvärr har man ibland otur och saker och ting går inte som planerat. Och trots att det gör så ont i hjärtat att placera ut denna underbara tjej på foder, så måste jag. Hon behöver vara ensamkatt iaf till en början. Vi söker en fodervärd som bor nära oss så gärna Sundsvall-Härnösand området.

Mollie (som barnen kallat henne för) är en otroligt social och gosig flicka som har sitt alldeles egna sätt att umgås och gosa med oss människor. Hon vill vara nära och att sitta i famnen är det bästa platsen i världen, helst under hakan. Hon följer oss från rum till rum, och pratar gärna med oss undertiden. Leker gör hon såklart som alla kattungar, men är en riktig knäkisse som älskar alla!

Förhoppningsvis ska Cralya kunna lämna några kullar i framtiden så det är en fördel om fodervärden inte är en allergiker eller åtminstone har en bara en mild allergi. Skulle det inte fungera med kattungarna, kommer vi då att ta hem Cralya med kattungar tills de vuxit på sig och kan flytta hemifrån. Att vara fodervärd är inte att "få en katt gratis" men det är ett underbart sätt att få inblick i avel och rå om kattungar utan det betungande ansvaret som avel innebär och allt pappersarbete.

Är du intresserad? Kontakta mig på mailen: marie (snabela) sessans.com och berätta om er, er livssituation och ev. erfarenheter av katt. Personkemin oss emellan är oerhört viktig då vi kommer att ha ett långt samarbete. Att ni som hör av er kommer har tänkt igenom beslutet att bli med katt och att ni kommer att älska och ta väl hand om vår vackra tös tar jag för givet! En fodervärdskatt kräver lika mycket genomtanke som att köpa en katt, det är ett ansvar och åtagande för många år framöver.

 




Underbara sötnosen 4 veckor gammal   

Lilla stumpan 3 veckor gammal   

     

 
 
Kicki

Kicki

17 februari 2013 22:05

Underbart vackra och gosiga Mollie <3 Hoppas och håller tummarna för att rätt fodervärd hör av sig snart!!! Denna kommer att få en otroligt kelsjuko och sällskaplig katt!!!
Kicki

http://lince.blogg.se

 
Eva

Eva

18 februari 2013 08:37

Det blev det beslutet ändå :-/
Hoppas hon får komma till ett toppenbra hem! Lika bra som ert <3

Kramis! Och du, återigen tack för igår! :)

http://evislillablogg.bloggplatsen.se

 
Lisa

Lisa

18 februari 2013 20:25

Superfin är hon! Jag smälter!!!!! Hoppas det går smidigt att hitta en bra fodervärd och hem! Som vanligt så vill jag ju ta hit alla katter jag ser men tror herrarna i huset (inklusive hampus såklart) skulle packa väskan i så fall ;) får jag träffa henne i Umeå? :)

Kram och kurr från oss! Grabbarna hälsar.

http://lisassibirier.blogg.se

 
Ingen bild

Sarah

19 februari 2013 08:59

Vilken underbart fin tjej ni hittat (igen)!!! Håller tummarna för att du hittar en fin familj till henne.// Sarah - Kiwa hälsar hon med så här på 7 månaders dagen ;-)

 
Lena

Lena

20 februari 2013 12:11

Oh jag smälter.. Så underbart vacker liten kattdam ni fått hem.
Hoppas det löser sig med foderfamilj för er och henne.
Hon verkar helt underbar och jag ser fram emot att få träffa henne på nån utställning framöver.
Lycka till med skönheten.

Kram Lena och sibbarna från Kåge

http://www.miramilaia.se

 
Gunilla, S*Deltas

Gunilla, S*Deltas

21 februari 2013 21:20

Oj, vilken vacker tjej ni har fått hem. Tråkigt att det inte går att ha henne hemma men det ska (förhoppningsvis) inte vara svårt att hitta rätt fodervärd till denna vackra tjej. *kram*

http://www.deltaskatter.nu

 
Margita

Margita

22 februari 2013 17:10

åh vad synd att ni inte kan ha kvar denna vackra tjej hemma hos er! Verkar vara en riktig guldklimp. Hoppas ni hittar en helt underbar familj som tar hand om henne!! :)

http://sengas.bloggplatsen.se

Marie

15 mars 2013 09:52

Ja det är jättetråkigt, och det har gråtits i massor här hemma. Men djur är djur, och det finns inga garantier för att det ska fungera som man själv önskat och hoppats på. Mollie har en UNDERBAR fodervärdsfamilj nu, med fyra personer som älskar henne så mycket

 
Ingrid N.

Ingrid N.

26 februari 2013 15:42

Verkligen vacker och gosig helt i min smak. Tänk att det skall vara så SVÅRT att få våra välmenta planer för våra katter att fungera, men hoppas att allt löser sig till det bästa.
Mvh Ingrid.

http://www.isrosen.se

Marie

15 mars 2013 09:44

Nej det känns som det varit väl många motgångar ett tag nu. Så jag hoppas på bättre tider för oss båda! :)

 
Julia

Julia

1 mars 2013 17:38

Hon är förtrollande vacker ! <3

http://minasibiriskakatter.devote.se

Marie

15 mars 2013 09:43

Tack, hon är fantastisk

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marie - 21 oktober 2020 15:00

Nadina, Makar, Pavlina & Dunya. Önskar gammelmatte med familj!  Nosgosar i massor! Från vänster Makar, Nadina, bakom henne Pavlina och Dunya längst till höger                En speciell hälsning till vårt älskade blåbär, som lever livet...

Av Marie - 22 september 2020 20:15

Nadezdha har ett normalt och fint hjärta ua samt är frisk med normala njurar. Hon skötte sig perfekt under undersökningen och vi firar med lite nya bilder.          ...

Av Marie - 19 juli 2020 15:15

Nosgosar från gammelmatte med familj!    9 veckor gamla på bilden.    Och små sötnosar 5 veckor gamla.    ...

Av Marie - 8 juli 2020 16:43

Stort grattis Molte, Aronia, Zemene, Málna (Bob) & Kupina! Hurra hurra hurra! Nosgosar från oss!      Aronia      Fina gospojken Molte        Vackra Kupina (Ina)         Málna (Bob)        Samt fröken Zemene      ...

Av Marie - 4 juli 2020 16:45


Det är även gammelmattes födelsedag, men den är inte lika viktig att fira längre    Hipp hipp hurra sötnosar! Hoppas ni får en underbar dag och gammelmatte tar gärna emot lite nya bilder på er      ...

Presentation


Hej & varmt välkommen in till vårt lilla krypin. Den här bloggen var tänkt att handla om våra Sibiriska katter. Men med tiden har även den tvåbenta delen av familjen fått vara med på ett hörn :)
Välkomna in, och lämna gärna en kommentar :)

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2013 >>>

Kategorier

Fråga mig

7 besvarade frågor

Sök i bloggen

Arkiv

Min gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards