SE*Sessans Sibiriska katter & resten av vår familj

Direktlänk till inlägg 23 februari 2011

Svarta katten & röda hund...

Av Marie - 23 februari 2011 09:01

 ... eller rättare sagt vattkoppor   Leo fick ett slags utslag vid ögat i måndags, han hade också lite feber på morgonen och var hemma från skolan. Tänkte inte så mycket mer på utslaget då jag gissade på att det var en "vagel" (tyckte iofs att den satt lite konstigt till men det såg ut som en sån). Igår när gossen hade varit uppe en stund så kommer han och säger att det kliar överallt. Och han har fått utslag över hela kroppen, några som utvecklats till blåsor.  (Leo väljer smileys)     



        

Noel har feber, och är dunderförkyld med hemsk hosta 


Och Liris då (dagen till ära, kallad för svarta katten   )har smutsat ner sig så att tassar, ben, svans och mage är svart, hur nu det gått till..  Men när det gäller denna tjej, är det inget som förvånar mig längre    



 

Okammad tjej, men det ska återgärdas idag       




  

Slut på morgonrapporten från oss.   


    

 
 
Ingen bild

Husse

23 februari 2011 12:16

Den där kattrackarn är helt omöjlig, precis som sin matte!

Marie

23 februari 2011 12:38

Lika husse menade du väl, tokigt att du skrev fel ;)

 
Kicki

Kicki

23 februari 2011 12:17

Du får se det från den ljusa sidan Marie! Du behöver aldrig oroa dig för att du har brist på sysselsättning ;-) Liris kommer att vara väldigt van att duscha i alla fall! Krama om grabbarna och hoppas de kryar på sig snart!!
Kram Kicki

http://lince.blogg.se

Marie

23 februari 2011 12:39

Hon vet väl hur viktigt jag tycker det är med att allt ska matcha med färger, nu matchar ju tassarna fläckarna på huvudet ;)

Ja duschvan blir hon absolut den lilla :)

Tack har vidarebefodrat kramarna till pojkarna, och jag hoppas också att det här går över snabbt..

Kramis

 
Lotta

Lotta

23 februari 2011 14:00

Visst är det härligt med dessa "överaskningar" som våra älsklingar bjuder oss på, både de två- och fyrbenta ;) Liris verkar ju inte bry sig om sin "åkomma", men det är väl mer synd om småhusssarna! Vattkoppor är inte kul, fast Leo ser nästan lite stolt ut när han lyfter på tröjan och visar samlingen på magen ;)
Kan tipsa om potatismjöl på kopporna eller i extra kliiga fall Cylokain (tror det heter så, en receptfri bedövningssalva). Och så glass i stora lass, fast i munnen, inte på kopporna =)
Krya på er grabbar!

kram

http://atolls-sibiriska-katter.bloggplatsen.se

Marie

23 februari 2011 15:28

Ja det är underbart ;)) Liris är förlåten nu ;) Hon ligger på lillhusses bröst och håller honom sällskap. Kurrar och gosar för fullt det behöver han nu :) Även Nessa-gumman ligger där inne, så trots kopporna och klådan var det en ganska glad liten kille som jag tittade till nyss :)

Tänk att katter kan vara den bästa medicinen när man är sjuk (oavsett sjukdom)! :)

Potatismjöl har vi hemma, C var och handlade kylbalsam och alsollösning som enl. personalen på Apoteket fungerar bra.

Salvan du tipsade om, kan det vara: Xylocain?? Bedövningssalva i liten vit tub, med turkos text. Den har vi alltid hemma, jättebra när det gäller mycket. Men att använda den på kopporna tänkte jag inte ens på! Tack för tipset, Leo har nämligen börjat klia sönder dem nu, och då är ju risken för ärrbildning.

Glass ville han inte ha förut!! :o men får sen om han vill. Han säger att det gör ont i munnen nu också, jobbigt för lillgubben våran. Nej nu ska jag pyssla om sjuklingen. Tack för tipsen :)

Kram

 
Gunilla, S*Deltas

Gunilla, S*Deltas

23 februari 2011 23:10

Hoppas killarna kryar på sig snabbt, iofs lika bra att göra bort vattkopporna, inte kul få i vuxen ålder. :(

Hon är så söt Liris, även när hon har smutsat ner sig. :) *kram*

http://www.deltaskatter.nu

 
Lotta

Lotta

24 februari 2011 08:45

Jag älskar mycket vitt på katterna men nackdelen är ju att man måste hålla efter dom extra noga...allt syns. Hoppas att dina killar slipper allt för mycket klåda.

http://clarellis-sibbar.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marie - 21 oktober 2020 15:00

Nadina, Makar, Pavlina & Dunya. Önskar gammelmatte med familj!  Nosgosar i massor! Från vänster Makar, Nadina, bakom henne Pavlina och Dunya längst till höger                En speciell hälsning till vårt älskade blåbär, som lever livet...

Av Marie - 22 september 2020 20:15

Nadezdha har ett normalt och fint hjärta ua samt är frisk med normala njurar. Hon skötte sig perfekt under undersökningen och vi firar med lite nya bilder.          ...

Av Marie - 19 juli 2020 15:15

Nosgosar från gammelmatte med familj!    9 veckor gamla på bilden.    Och små sötnosar 5 veckor gamla.    ...

Av Marie - 8 juli 2020 16:43

Stort grattis Molte, Aronia, Zemene, Málna (Bob) & Kupina! Hurra hurra hurra! Nosgosar från oss!      Aronia      Fina gospojken Molte        Vackra Kupina (Ina)         Málna (Bob)        Samt fröken Zemene      ...

Av Marie - 4 juli 2020 16:45


Det är även gammelmattes födelsedag, men den är inte lika viktig att fira längre    Hipp hipp hurra sötnosar! Hoppas ni får en underbar dag och gammelmatte tar gärna emot lite nya bilder på er      ...

Presentation


Hej & varmt välkommen in till vårt lilla krypin. Den här bloggen var tänkt att handla om våra Sibiriska katter. Men med tiden har även den tvåbenta delen av familjen fått vara med på ett hörn :)
Välkomna in, och lämna gärna en kommentar :)

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4 5 6
7 8 9
10
11 12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Kategorier

Fråga mig

7 besvarade frågor

Sök i bloggen

Arkiv

Min gästbok


Skapa flashcards